Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy a kényelmes böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Erről bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashatsz.

Fizetés, szállítás

Szállítási feltételek

A webPolc-ról rendelt árut házhozszállítással lehet átvenni, amiről a GLS csomagküldő szolgálat gondoskodik. A szállítás háztól házig történik, a legkényelmesebb megoldás a vásárlásra!

Szállítási díjak

Csomag értéke összesen Szállítási díj (csomagonként)
 8000 Ft alatt  2490 Ft
 8000 Ft-tól 10.000 Ft-ig   1990 Ft
 10.000 Ft-tól 13.000 Ft-ig  1490 Ft
 13.000 Ft-tól 18.000 Ft-ig  990 Ft
 18.000 Ft felett  0 Ft

 

Szállítás menete

Emailben fogsz kapni egy értesítést a futár cégtől, amint összekészítettük, és átadtuk a GLS-nek a csomagodat. Az üzenetben megkapod a csomag minden fontosabb adatát, a GLS ügyfélszolgálat elérhetőségét és az ott kapott csomagszám alapján nyomon tudod majd követni a GLS weboldalán a csomagodat is. A GLS futárszolgálat általi kiszállításkor a kézbesítési címen kell tartózkodnod vagy annak a személynek, aki utánvét esetén kiegyenlíti a csomag díját. Ha úgy érzed, ez nehezen megoldható, akkor kérheted a csomagot akár a munkahelyedre is.

A csomag kiszállítása alapvetően 8:00 és 17:00 között történik meg. Ha az első alkalommal nem sikerült a csomagot átvenni, akkor egy automatikus emailt fogsz kapni a sikertelen kézbesítésről. Ezután a futár egy következő napon még egyszer meg fogja kísérelni a csomag kiszállítást. Ha akkor sem tudod átvenni, akkor azt sajnos vissza fogja juttatni nekünk, a feladónak. Ezért ha előre tudod, hogy a megadott időpontban nem fogod tudni átvenni a csomagot, akkor kérünk, vedd fel  a futárral a kapcsolatot az emailben kapott elérhetőségek egyikén, hogy egy másik, számodra is megfelelő időpontot egyeztessetek!

A kiírt szállítási díjak csomagonként értendők. Több termék megrendelése esetén alapvetően egy csomagban szállítjuk ki a termékeket. Ha a megrendelést mégsem tudjuk egy csomagban feladni mérete miatt, úgy a csomag feladása előtt mindenképpen egyeztetünk a vásárlóval. Alapvetően viszont mindig arra törekszünk, hogy egy csomagba kerüljenek a termékek.

Ha a számlánkra történő átutalással szeretnél fizetni, az áru csak azt követően kerül feladásra, hogy az ára jóváírásra került a számlánkon.

A megrendeléseket csak Magyarországra szállítjuk ki.

A webPolc.hu üzemeltetője nem felel a GLS csomagküldő szolgálatnak átadott küldeményekért. A küldemény kikézbesítésének elmaradása esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, hogy egyeztessünk a GLS céggel a kézbesítés elmaradása ügyében. A csereárut vagy a kifizetendő összeget csak a reklamáció szállító általi lezárását követően küldjük el vagy fizetjük ki. Az eredményéről tájékoztatni fogunk.

Fizetési feltételek

Számláinkat az ÁSZF-ben is meghatározott feltételekkel, a számlán feltüntetett határidőig kell teljesíteni.

A webPolc.hu-n rendelt termékek kifizetésére a következő módokon van lehetőség.

Bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Átutalással

Banki átutalás esetén, a megrendelést követően megkapott díjbekérő alapján kell elutalni a szállítási díjjal növelt (ha van) megrendelés összegét, a közlemény rovatban fel kell tüntetni a Rendelésszámot, mely a megrendelést visszaigazoló e-mailben található.
Bankszámla szám: K&H Bank, 1040 3136 5052 6978 5567 1008 (külföldi vagy deviza számláról: HU05 1040 3136 5052 6978 5567 1008, SWIFT: OKHB HUHB)

Amennyiben a megrendelő bankszámlára történő átutalásos fizetési módról dönt, az árut 5 napig tartjuk a számára. Ha a megrendelt áru ellenértéke és a postadíj az említett határidőn belül nem kerül jóváírásra a számlánkon, a megrendelést töröljük, és az árut ismét forgalomba helyezzük.

Utánvéttel:

A megrendelt áru ellenértékének kifizetése a csomag ellenőrzését (sértetlen csomagolás) követően átvételekor történik. A fizetendő összeget közvetlenül a csomagküldő szolgálat gépkocsivezetője veszi át.
Ebben az esetben utánvéti díj fizetése szükséges a szállítási díjon felül, amelynek értéke 600 Ft/csomag
(Javasoljuk, hogy válaszd a bankkártyás fizetési lehetőséget, ami a Barion fizetési felületén biztonságos és megspórolhatod magadnak az utánvét díját! Ráadásul így hamarabb útnak indíthatjuk a csomagodat is, mert az összeg azonnal megjelenik a számlánkon.)

Az oldal tetejére