Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy a kényelmes böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Erről bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashatsz.

14 napos termékvisszaküldés

Menj biztosra! Vásárolj nálunk rizikó nélkül! Ha mégsem vagy elégedett a tőlünk rendelt termékkel, akkor egyszerűen küld vissza!

Hogyan működik a 14 napos termékvisszaküldés?

A webshopban megrendelt terméket - amint átvetted a futártól - lehetőséged van onnantól számítva 14 napon belül visszaküldeni. Nem szükséges megindokolni, hogy miért (persze ha mégis megteszed, azzal nagyban segítesz szolgáltatásunk minőségének javításában).

Egyszerűen csak töltsd ki az elállási nyilatkozatot, és küld el nekünk emailben az info@webpolc.hu címre, vagy az ÁSZF-ben található ügyfélszolgálati iroda címére, de ha telefonon jelzed nekünk, úgy is megfelel!

Ezután gondosan csomagold be a sértetlen, még nem használt terméket (lehetőleg az eredeti csomagolásával és minden papírjával együtt), és mi megrendeljük neked a futárt! Tehát nincs más dolgod, csak átadni a futárnak a csomagot.

Ha megkaptuk a visszaküldött terméket, és megállapítottuk, hogy az sértetlen, és továbbra is "új" állapotú, akkor visszautaljuk neked a termék vételárát a megrendeléskor kért házhozszállítási díjjal együtt. A csomag visszaküldésének a díját viszont levonjuk belőle.

Milyen költségek terhelnek ilyenkor vevőként?

Vevőként te fizeted a termék visszaküldésének csomagfeladási díját. A termékért korábban kifizetett vételárat és kiszállítási díjat visszakapod tőlünk, amint kézhez kaptuk a csomagot.
Megjegyzés: Ha utánvéttel küldöd vissza a csomagot, azt nem áll módunkban átvenni!

Már felbontottad és ki is próbáltad a terméket, mégis elállnál a vásárlástól?

Kipróbált terméket is visszaküldhetsz, ha úgy érzed az mégsem felel meg az elvárásaidnak (kivéve higiéniai és egészségvédelmi termékek).
Fontos viszont, hogy ha a teljes vételárat szeretnéd visszakapni, akkor a termék a kipróbálásnál tovább nem lehetett használatban. Ha mégis látható jelei vannak, hogy a terméket már használtad, akkor értékcsökkenést számolunk fel.

Bizonyos higiéniai és egészségvédelmi termékek esetében csak abban az esetben érvényesíthető a 14 napos elállási lehetőség, ha azokat bontatlan, sértetlen, eredeti csomagolásukban juttatod vissza hozzánk. Csak ebben az esetben térítjük vissza az ellenértékét.
Webáruházunk esetében ide tartozik például az eldobható pelenka, cumi, lázmérő, orrszívó, mellszívó, kozmetikum, stb. Ha nem vagy biztos benne, hogy az általad választott termék bele tartozik e a 14 napon belül visszaküldhető termékek körébe, érdeklődj az info@webpolc.hu email címen! Szívesen válaszolunk.

Bármilyen terméket visszaküldhetsz a 14 napos elállási joggal élve?

Nem. Egyedileg, személyre szabott, külön megrendelésre készített termékek nem küldhetők vissza, sem olyan higiéniai és egészségvédelmi termék, amit már felbontottál, vagy csak sérült a csomagolása.

Mikor fizetjük vissza neked a pénzt?

Miután átvettük a visszaküldött csomagot, 14 napon belül kifizetjük neked a vásárláskor fizetett ellenértékét és szállítási díját a visszaküldésből származó szállítási költség levonását követően.

Ha további kérdésed van ezzel kapcsolatban, tedd fel, és mi szívesen megválaszoljuk!

Az oldal tetejére